Zašto izabrati retreat umjesto godišnjeg odmora!

Prošle godine moj godišnji odmor pretvorila sam u retreat i shvatila to je ono što meni treba, to želim ja iznova iskusiti i ponuditi vama. Dugo mi se motala zamisao da želim ići na Bali i raditi tamo. U mislima mi se vrtjela par godina. Dok nije sazrela. U jednom razgovoru spomenula sam to prijateljici i ona kaže- “Jao pa moja dobra prijateljica upravo je tamo, daj da vas spojim sigurna sam da ćete kliknuti”.- i tako je bilo. Nazvala sam Sanju i javi mi se veseo glas, veza ponešto prekida i kaže mi. “Daj da te pozovem. Vozim se na motoru, ništa te ne čujem”. Tu je bio početak našeg prijateljstva i suradnje.
Kada se vratila, našle smo se i shvatile da se divno nadopunjujemo i napravile program Art of Selfcare za Retreat- ove.

Ludi radni sati, obaveze obiteljske i poslovne, ostavljaju na nama trag. Premorenosti, stres, burnouta dio je naše svakodnevice. Sve više ljudi, uključujući i mene, traži novi način da ublaže stres, poboljšaju svoje zdravlje i preveniraju neke od zdravstvenih problema koji bi mogli biti rezultat ludog načina života.
Trend pokazuje da sunce, more i izležavanje više nije dovoljno kako bi se osjećali odmorno i rasterećeno. Spremni za nove radosti koje nam svakodnevica pruža.
Kako bi mogli dati sebe, trebamo biti dobro. Da bi bili dobro važno je da njegujemo sebe. Iznutra i izvana. Da nam je tijelo odmorno i da su nam misli smirene. Upravo to je naša najdublja namjera koju želim pružiti vama na našem retreatu.

Pura ulun danu bratan hram, Bali

Razlika između retreata i godišnjeg odmora

Naizgled dvije iste stvari retreat ( povlačenje) i godišnji odmor u biti su jako različite. Dok je godišnji odmor odmak od svakodnevne rutine, najčešće odabiremo poznato nam mjesto ili imamo nešto svoje i odlazimo tamo.
Retreat je odmor sa svrhom razvoja i iscjeljenja. Koji je koncepiran tako da prati vaše potrebe njege misli i tijela.

Nabrojat ću vam neke od razloga zbog kojih bi mogli razmisliti o retreatu.

Već duže vrijeme imate potrebu i osjećate da:

  • Želite riješiti problem za koji nemate vremena.
  • Želite podijeliti vrijeme i iskustvo s osobama koje dijele iste vrijednosti i mišljenje poput vas.
  • Želite se osjećati podržano u grupi istomišljenika.
  • Želite se odmaknuti od svega što vas trenutno okružuje i iz drugog kuta pogledati situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
  • Želite iskusiti nešto novo, probuditi dio sebe koji do sada ste zanemarivali.
  • Odličan način za upoznavanje novih ljudi
  • Velika vjerojatnost da ćete nakon retreata u svoju svakodnevicu nastaviti prakticirati jogu i meditaciju.
  • Osjećat ćete se napunjeno, pomlađeno.
  • Steći ćete novu perspektivu koja će vam pomoći da krenete naprijed u svom svakodnevnom životu.
MEDITACIJA

Odaberite retreat na Bali- ju.

Odlazak na retreat ostavlja u nama dugoročne dobrobiti. Osim što nudi bijeg od naporne rutine, retreat je specifičan zbog namjere koja stoji iza odluke da se ode na jedan.
Organiziran je u okruženju divne prirode koja sama po sebi ima iscjeljujuće iskustvo. Uz vas cijelo vrijeme su stručni ljudi.

Retreat je obogaćen programom kroz koji ste vođeni i vaše vrijeme je organizirano. Na njemu kvalitetno provodite vrijeme sa sobom, odmarate se, zabavljate. Naše stručno vodstvo kroz radionice, jogu i meditaciju dovodi vas u balans.

UBUD, HRAM

Retreat uključuje lokaciju, smještaj, hranu, sadržaje, stručno savjetovanje, radionice i vježbe. U skladu su s onim što želite postići.
Na odmoru znamo puno grickati, dovršavati zaostale poslove, čitati dnevne mail- ove. S odmora se znamo vratiti umorniji i s osjećajem da nam treba odmor nakon odmora.

Prema istraživanjima, tjedan dana meditacije može dugoročno poboljšati metabolizam. Dobrobiti prakticiranja joge dobro su poznate za naše fizičko, mentalno, emotivno i duhovno zdravlje.

U Retreat-u, koji smo Sanja i ja pripremile za vas integrirano je najbolje za odmoriti, iscijeliti i ujediniti um, duh i tijelo.

BALI – POLJA RIŽE

Vrijeme za retreat je kada želite prozračiti svoj um. Pustiti u svoje tijelo svjež zrak.

Vaše tijelo, vaš um i duh zaslužuju najbolju moguću njegu i odmor. Na kojem ćete se kvalitetno odmoriti. S kojeg ćete izaći bogatiji za iskustvo i znanje.
Iskušajte nešto novo, pridružite nam se na retreatu koji smo organizirale za vas.
Retreat na Bali- ju 08.04.2020. – 22.04.2020.

Više o programu možete pročitati u LINK-u.