Želite li saznati što je NLP ( Neuro Lingvističko Programiranje), što je life coaching? Koja je uloga coacha i na koji način Vam coaching može pomoći?

Kako ostvariti svoje ciljeve? Kako poboljšati komunikaciju i ostvariti bolje odnose u poslovnom, ali i privatnom životu? Kako bolje razumijeti sebe i svoje potrebe? Kako ostvariti svoj puni potencijal?

Pridružite mi se na besplatnom uvodnom predavanju i saznajte odgovore koji vam mogu promijeniti život!

NLP je znanost i umjetnost. Znanost jer raspolaže metodom i tehnikom obrazaca koje koriste uspješni pojedinci u postizanju izvrsnih rezultata u najrazličitijim područjima, a umjetnost jer svaki pojedinac unosi svoj osobni stil.
Sastoji se od niza tehnika preuzetih iz raznih psiho-terapijskih pravaca ujedinjenih na jednom mjestu.
Svaki pojedinac je jedinstven i doživljava svijet na sebi svojstven način – jedna je od temeljnih postavki na kojima počiva NLP.
NLP poseban naglasak stavlja na komunikaciju, motivaciju, emocije i ljudsku percepciju.
Coaching – pomaže osobi da osvijesti i postigne željeni cilj. Na početku procesa određuje se cilj coachinga ovisno o potrebama i željama klijenta.
Susret se sastoji od razgovora i raznih tehnika u kojima je klijent aktivan sudionik u procesu. U coachingu, coach i klijent rade zajedno u atmosferi ispunjenoj povjerenjem, razumijevanjem i međusobnim poštovanjem.
Coach svog klijenta usmjerava ciljanim pitanjima u procesu otkrivanja vlastitih potencijala te mu pomaže da se organizira, fokusira i usredotoči na ono bitno.

Predavanje se održava 04.05.2016. u 18:30 h na adresi Svetoivanska 25, Zagreb.

One sun, One moon, One earth …. and One Life! Live it!
– PEPTU

Prijave za ovo predavanje su obavezne zbog ograničenog broja polaznika.
Molimo Vas prijavite se:  Prijava