Što ja zapravo hranim? Koliko sam svjesna svojih potreba? Što hrana za mene predstavlja?

Što se krije iza moje potrebe za pecivom, čokoladom, kavom, pizzom? Koji su razlozi zbog kojih kroz hranu zadovoljavam svoje potrebe? Žudim li za društvom, umirenjem, podrškom?

Samo su neke od tema koje ćemo obrađivati, o kojima ćemo raspravljati na seminaru Što to Hraniš?

Koliko ste dijete isprobali do sada, i s kojim efektom? Pitam vas jer sam i sam bila u istoj poziciji.

Ako stalno istim putem idemo prema cilju i ne uspijevamo ga ostvariti, što ćemo onda promijeniti? Način dolaska do cilja ili cilj? Ja bi rekla put kojim se krećemo. Tako je i s dijetama.

Možda je upravo sada trenutak da promijenite put po kojem se krećete i dijete zamijenite zdravim stilom života i krenete na putovanje unutar sebe. Gdje ćete upoznati pozadinu vaših žudnji i koje su to vaše potrebe skrivene u vama. Vi ih se sramite? – Svojih žudnji. Mislite da niste dovoljno dobri ili dovoljno jaki? Razumjet ćete razliku između emotivne i tjelesne gladi i kako je prepoznati, obuzdati, razumjeti, premostiti.

Način na koji živimo život je naš vlastiti izbor – ono što je nama danas potrebno u smislu prehrane i zdravog načina života je briga o sebi.

Na koji način to možemo postići :

1. promijeniti način na koji razmišljamo o sebi
2. promijeniti način na koji razmišljamo o hrani
3. razumjeti što naše tijelo treba
4. struktura – da bi se stvorila navika za to je potrebno vremena

Imamo samo jedno tijelo, imamo samo jedan um i jednu dušu. Način na koji živimo naš život je naš vlastiti izbor i uvijek to možemo promijeniti.

Izbor je na Vama!

Seminar Što to hraniš podijeljen je u 5 modula. Traje 5 tjedana, 5 dolazaka u trajanju od 2 sata.
Postoji mogućnost i individualnih dolazaka.
Vaše ulaganje u seminar Što to hraniš iznosi 1.250,00 kuna.
Grupe su ograničene na 6 osoba.

Vrijeme uloženo u sebe i znanje je najbolje uloženo vrijeme.

Veseli me naše zajedničko druženje i vaše povjerenje u mene na ovom putovanju.

Dubravka Fazlić

 

O meni :

“U životu uživam u promjenama.“ – Dubravka Fazlić – LIFE & Wingwave COACH, NLP Savjetnik i NLP Trener.

Rođena samu Zagrebu. Završila sam ekonomski fakultet u Zagrebu. Poslovni put moje obitelji obilježio je i jedan dio moga života tako da sam se bavila, proizvodnjom, ugostiteljstvom i konzaltingom. Velika želja i osjećaj da je moj poslovni i životni put negdje van okvira u kojim jesam, dovela me do toga da sam Završila edukaciju za NLP savjetnika, NLP Trenera, Wingwave coacha, Life Coacha i Health Coacha

Danas sam spojila svoje dvije velike ljubavi, rad s ljudima i proizvodnju hrane. Držim edukacije i seminare na temu emocionalnog prejedanja, za Start up poduzetnike na temu komunikacijskih vještina, stress menadžmenta i konflikta. I posebno zadovoljstvo mi predstavlja individualni rad s klijentima.

Uživam u stjecanju novih znanja i vještina, čitanju knjiga i šetnjama. Opušta me izrada zdravih slastica i meditacija.Trenutno se educiram za Nutrition coacha i NLP Terapeuta.